Portfolio

Zangeres Pearl

Zangeres Pearl als “one woman band”
Deze veelzijdige zangeres heeft een jarenlange muzikale ervaring opgebouwd en brengt met haar spontane uitstraling een breed repertoire voor ieder publiek.

Ze is altijd zeer gedreven en perfectionistisch in haar optredens, ze houdt haar repertoire “up to date” waardoor zij in elke gelegenheid volledig tot haar recht komt.

Haar optreden wordt gevormd door verschillende genres, waardoor ze flexibel inzetbaar is. Ze is zeer gespecialiseerd in easy-listening voor exclusieve gelegenheden. Ze heeft een romantisch repertoire voor een huwelijksceremonie en een aangepast repertoire voor een uitvaart. Van ballads tot dance classics en een gevarieerd programma met nummers uit de jaren ’50, ’60, ’70 tot aan top 40 nummers, swingende songs van o.a. Tina Turner, Kiki Dee, Anouk,The Pointer sisters, The Trammps, maar ook mooie ballads en jazzy achtergrondmuziek van bijvoorbeeld Norah Jones, Bonnie Rait, Etta James, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, met begeleiding door professionele orkestbanden en zelf speelt ze hierbij gitaar en conga.

Ga maar eens kijken Zangeres Pearl.nl